Wie zijn we

Folieloods biedt u een innovatieve en flexibele oplossing voor de bovenbouw van uw opslagruimte. De loods is licht, heeft een optimale ventilatie en is bovendien erg aantrekkelijk geprijsd.

De Folieloods is een bovenbouw constructie die haar oorsprong vindt in de tuinbouw. Door de constructie op een aantal punten aan te passen hebben we een bovenbouw ontwikkeld die perfect als loods functioneert. Met deze volledig geoptimaliseerde constructie kunnen overspanningen tot 24m zonder problemen bouwen. Hierdoor kan iedere ondernemer de voor hem of haar optimale loods samenstellen. Verder onderscheiden wij ons door gebruik te maken van innovatieve oplossingen en duurzame, onderhoudsvriendelijke producten. Zo zal bijvoorbeeld door het uitgekiende ventilatiesysteem de loods in de zomer niet opwarmen.

Wij produceren alles in eigen fabriek wat resulteert in korte lijnen, een gegarandeerde kwaliteit en snelle levertijden. Hierdoor kunnen we ook voor elk probleem een oplossing bedenken en direct inspelen op uw specifieke wensen.

Voordelen:

  • Een optimaal binnenklimaat door een natuurlijk lichtniveau.
  • Ruime ventilatie en geen condensvorming.
  • Flexibel en snel bouwen.
  • Aantrekkelijke prijs.